BOKA DIN CAMPINGPLATS
dagar
timmar
minuter
sekunder
 

Anmälan till Nyhem:Ung-ledare 2017

Du som är med som Nyhem:Ung-ledare kommer få vara med att leda och vara en förebild för de ungdomar som kommer på Nyhem. Vi vill se engagerade Nyhem:Ung-ledare som är villiga att tjäna, leda och bygga en atmosfär av uppmuntran och glädje för de ungdomar som är på Nyhem. Vi vill bygga ett team som utstrålar trygghet och kärlek till de ungdomar som vi möter. Vi längtar efter att se Nyhem:Ung-ledare som vill vara med att hjälpa ungdomar att möta Gud och varandra. Dessutom kan vi lova dig att det är galet roligt och du kommer troligen få en fantastisk vecka, nya vänner och stor erfarenhet av att vara ledare.

Ni Nyhem Ung-ledare är så pass viktiga att vi vill ge er ledarträning, så därför startar vi i år en ledarskola för alla Nyhem Ung:-ledare. Du går ledarskolan samtidigt som du tjänar som Nyhem:Ung-ledare. Ledarskolan innebär att kärnteamet av Nyhem:Ung-ledare under några tillfällen träffas och utvecklas i coachande ledarskap, teamutveckling, kallelse och församlingsledarskap samt feedback och kommunikation. Du som är med som Nyhem:Ung-ledare på minst ett av de två blocken går ledarskolan.
 

Röster från tidigare år - #nyhemungstories

”Att få vara med och betjäna massvis med ungdomar, det är ju fantastiskt. Det har fått betyda mycket för mig att få bli inspirerad och se andra människor göra det de gör på Nyhem, både vänner och äldre ledare och pastorer.” Matilda Borgenvik, ALT-student Stockholm
 
”Jag har varit med flera år som Nyhem:Ung-ledare och varit en del av kärnteamet, och jag tänker vara med många många år till för det är så fantastiskt! Jag vill uppmana dig som är ungdomsledare/ungdomspastor i någon av församlingarna runt om i landet att uppmuntra dina unga ledare att vara med för det är väldigt givande!” Victor Bernehagen, ungdomspastor Pingstkyrkan Alingsås

Att vara Nyhem:Ung-ledare innebär:

Happenings - På eftermiddagarna är det happenings på Rutanområdet och då är det Nyhem:Ung-ledare som tillsammans med Sport for Life leder dessa. Under veckan har vi även flera happenings såsom Mingelfest, Rutanfesten och Midnattsparty. 

Förebedjare på möten - Under ungdomshelgen är det många möten som vi är förebedjare på och senare i veckan är det främst på nattmötena som vi är förebedjare. Inför i stort sett varje möte har vi en samling med alla förebedjare där vi förbereder oss och ber inför mötet. Det är ofta många ungdomar som vill ha förbön under mötena, och vi som förebedjare är väldigt viktiga för ungdomarna.

Samtalsledare på Bible Boost - Måndag-lördag har vi Bible Boost i ungdomstältet på Rutanområdet. Då lyssnar vi först till bibelundervisning och direkt efter är vi med som samtalsledare. Utifrån redan förberedda samtalsfrågor leder vi en för dagen sammansatt grupp i ett samtal. Vi har samtalsgrupper för att ungdomarna ska få tillfälle att ställa frågor och fundera vidare på dagens undervisning.

Ledarskolan - Du som är med som Nyhem:Ung-ledare på minst ett av de två blocken går samtidigt i ledarskolan och har dessa träffar på ditt schema. Du får utvecklas i coachande ledarskap, teamutveckling, kallelse och församlingsledarskap samt feedback och kommunikation.

Tider och datum

Block 1: fredag 16 juni 14.00 – onsdag 21 juni 13.30
Block 2: onsdag 21 juni 13.30 – lördag 24 juni midnatt
Det är möjligt att vara med på ett av de två blocken, om du inte kan båda. Du som Nyhem:Ung-ledare i kärnteamet går på ett schema som du får vid ankomst.

Teamledare

Nyhem:Ung-ledarna har två teamledare och dessa är William Gren och Ghazal Zekavat, som båda sitter med i Nyhem:Ung Ledningsteam.

Mat och boende

Som NYHEM:UNG-ledare får du matbiljetter under hela veckan, förutsatt att du följer kärnteamets schema och är med på det du är schemalagd på. Matbiljetterna ger dig frukost, lunch och möjlighet att köpa middag och fika för en viss summa. Du får även boende i form av sovplats i en barack, förutsatt att du är med minst ett av blocken.

Vem kan vara Nyhem:Ung-ledare?

För att vara med som Nyhem:Ung-ledare behöver du ha fyllt 18 år, eller om du är under 18 år så behöver du vara med tillsammans med din ungdomsledare/ungdomspastor samt ha din målsmans godkännande. Din ungdomsledare/ungdomspastor behöver då också vara med som Nyhem:Ung-ledare.

Hur anmäler du dig?

Klicka dig vidare till formuläret här nedan! Anmäl dig senast den 31 maj.
OBS! Sovplatserna i baracken under Block 1 är nu fullbelagda. Du får gärna anmäla dig och vara med som Nyhem:Ung-ledare ändå men då löser du sovplats på egen hand.
Om du har frågor innan du anmäler dig så mailar du Ghazal Zekavat på ghazal.zekavat@hotmail.com så kommer hon hjälpa dig.

På nästa sida klickar du på "Fortsätt...". Detta gäller i år alla personer som ska anmäla sig som Nyhem:Ung-ledare eftersom det är första året vi använder detta formulär.

PS. Om du är ungdomsledare/ungdomspastor och vill vara med enstaka tillfällen eller dagar

Vi vill uppmuntra alla ungdomsledare/ungdomspastorer att vara med som Nyhem:Ung-ledare och om du bara kan vara med enstaka tillfällen och enstaka dagar så kommer du på Nyhem:Ungs morgonsamling som äger rum varje morgon kl 8.30 i mattältet. Då får du veta vad som händer under dagen och den information som du behöver för att vara med och tjäna.

Anmälan kan inte göras:
- Anmälan är inte öppen längre.Annonser
HUVUDSPONSORER

SAMARBETSPARTNER


Kontakt
Föreningen Nyhemsveckan
565 92 Mullsjö
Tel: 0392-615 000

Stöd Nyhemsveckan
Bankgiro: 5493-9491
Swish: 123 680 55 92
Instagram (#nyhem18)
Facebook


© 2018 Nyhemsveckan. Alla rättigheter förbehållna.