NYHEMSVECKAN BÖRJAR OM
veckor
dagar
timmar
minuter
 

Medverkande 2017

Här kan du se vilka som medverkar under Nyhemsveckan 2017. Klicka på namnen för att läsa mer.

Talare

 • Anne-Jorid Ahgnell

  Anne-Jorid är en mycket uppskattad pastor och förkunnare i Smyrna Göteborg. 

   
 • Daniel Alm

  Daniel Alm är föreståndare för Pingst - fria församlingar i samverkan sedan maj 2016 samt föreståndare och pastor i Pingst Västerås sedan 2006. Förutom pastor och föreståndare är han skribent och är författare till fyra böcker

   
 • Chatrine Carlson

  Inspiratör för Helhet genom Kristus och pastor i pingstkyrkan Jönköping

   
 • Niklas Hallman

  Niklas är välkänd för den vana Nyhemsbesökaren. Han har både ansvarat för Barnens Nyhem och för sång och musik. I år vill vi återigen ta del av hans gåva att förkunna.

  Niklas är pastor och föreståndare i Gränna Pingst. 

   
 • Tatta Lennartsson

  Tatta jobbar som pastor i Uppsala Pingst. Med sin kreativa gåva skapar hon en församling växande församling med många kulturella uttryck. Jobbar även med Ibra.

   
 • Andreas Nielsen

  Andreas Nielsen är en mycket uppskattad talare som vi har glädjen att åter igen få hälsa välkommen till Nyhemsveckan. På ett enkelt och personligt sätt förmedlar han erfarenheter från livet med Herren, som skapar längtan och iver efter Gud. 

  Andreas Nielsen leder Hillsong Church Stockholm som är en växande församling mitt i Stockholm. "Vi vill nå ut och påverka världen genom att bygga en stor Bibel-baserad kyrka där Jesus står i mitten, som utmanar befintliga tankesätt och stärker människor till att leda och påverka inom livets alla områden." Hillsong Church Stokholm

  Vi ser fram emot att hälsa Andreas välkommen till årets nyhemsvecka

   
 • Niklas Piensoho

  Niklas Piensohos förkunnelse utmanar både med djup och skärpa. Som föreståndare i Filadelfiakyrkan mitt i Stockholm har han bestämt sig för att Filadelfia ska bli en riktigt kyrka för vanligt folk. Att beröra alla Stockholmare med de glada nyheterna om Jesus!

   
 • Mike Pilavachi

  Mike Pilavachi är pionjär, präst och en fantastisk predikant som bl.a. grundat ungdomsrörelsen Soul Survivor I England, som samlar tiotusentals unga människor till lovsång, bön och undervisning varje år. Mike har mångårig erfarenhet av att fungera som ledare i kristna sammanhang och reser världen runt för att predika om Jesus och betjäna människor i att leva naturligt övernaturligt. 

  Hans förmåga att inspirera och utmana, särskilt unga människor att leva ett tillbedjande liv, och samtidigt leda andra till djupare lärjungaskap är vida erkänd. Mike har också varit mentor och pastor åt internationella lovsångsledare som Matt Redman, Tim Hughes och Benjamin Cantelon.  Mike har gästat Sverige tidigare, bl.a. på Torp 2016 och konferensen Lovsång15.

  Det är med stor glädje vi nu välkomnar Mike Pilavachi till Nyhemsveckan – vi ser fram emot att lyssna till Guds ord genom honom!

   

   
 • Marica Reid

  Förståndare Sollentuna pingstkyrka

   
 • Mats Särnholm

  Föreståndare V.Frölunda pingstkyrka

   
 • Ulf Sundkvist

  Föreståndare i Karlskorna, medverkar  dessutom sedan januari 2012 regelbundet med gästkrönikor på Dagens ledarsida.

   
Annonser
HUVUDSPONSORER

SAMARBETSPARTNER


Kontakt
Föreningen Nyhemsveckan
565 92 Mullsjö
Tel: 0392-615 000

Stöd Nyhemsveckan
Bankgiro: 5493-9491
Swish: 123 680 55 92
Instagram (#nyhem18)
Facebook


© 2018 Nyhemsveckan. Alla rättigheter förbehållna.