Öppettider Knattetältet

för att hänga, värma mat, leka etc: 

Tiderna är ungefärliga eftersom de beror på samlingarna som är i Knattetältet. 

 

Måndag-Torsdag

11.00-13.00
14.15-14.45
15.15-16.00
16.40-21.00

 

Fredag 

11.00-13.00
18.30-21.00

 

Lördag

11.00-13.00
15.30-16.00
16.40-19.30 

 

 

Öppettider Bönerum

 

Måndag-torsdag

11.30-14.30
15.30-18.30

 

Fredag

11.30-13.00

 

Lördag 

11.30-14.00
15.00-17.30

Barnens Nyhem

Vad roligt att det snart är dags för Nyhem igen!  Vi ser fram emot en vecka av varma, roliga, härliga och heliga möten! I en massa olika tält, rum, hallar och förtält.  
 
”För den här världens skull” är Nyhemsveckans tema 2018. Och det är för den här världens skull som vi vill att barnen på Nyhem ska få möta JESUS, upptäcka vem Han är och få möta Hans kärlek. Därför har vi en hel massa roliga samlingar och aktiviteter på gång. Alla vi i de gröna tshirtarna välkomnar hela familjen till en fantastisk vecka där vi tillsammans får lära känna Gud.  
 
För dig som varit på Nyhem tidigare kommer upplägget kännas välbekant; det kommer att vara barnmöten, intressegrupper, knattemusik, babymassage, pyssel, lek, hoppborg, kvällsmöten, tid i bönerummet och unika möten. På midsommardagens eftermiddag håller vi storbarnmöte för alla barn i Barnmötestältet tillsammans med Gospelcity-gänget från Köpings Pingstförsamling. Vi kommer introducera Halv7:eighteleven, en parallell samling till de vanliga Halv7-samlingarna.  Kom och var med!

 

GEMENSAM START

Vi har en gemensam start i Nyhemshallen kl 10.00.  Det är extra mycket fest då vi möts alla åldrar! Därefter går barnen tillsammans med sina ledare till sina respektive barnmöten.

 

KNATTETÄLTET

Tält för åldrarna 0-3 år med familjer. Här är det Knattemöte, Babymassage, Knattemusik och tid att bara hänga som familj. Kvällsmötena i hallen streamas varje kväll under veckan till Knattetältet. Det här är en oas för småbarnsföräldrar med plats att sitta ned, amma, fixa välling, värma barnmatsburken, leka och busa.
 
På knattemötena möter du Carina, Martina, Sara, Ottilia och Mikael som tillsammans med er kommer berätta om Jesus, sjunga och be.   
 
 

BARNMÖTESTÄLTET

Här har vi våra större samlingar, barnmöte för de som är 4-8 år, intressegruppernas startsamling och Halv7. På barnmötet möter du Frasse som tillsammans med Pumba, Vero, Madde och deras glada musiker är på djungeläventyr. Halv7 i Barnmötestältet bjuder på Praiseparty och Bibelbingo tillsammans med Marina, Karin och deras gäng.

 

EIGHTELEVENTÄLTET

Här har vi våra barnmöten för barn mellan 8 och 11 år. Du kommer att få träffa många olika personer, när du hänger på Nyhems egen flygplats tillsammans med Frida och Linda. Nytt för i år är Halv7:eighteleven, ett kvällsmöte särskilt för dig i åldern 8-11 år, vi ses klockan halv 7 tisdag och torsdag.

 

INTRESSEGRUPPER

Måndag till torsdag har vi intressegrupper på eftermiddagarna där man får chansen att välja mellan olika aktiviteter. För barn i åldrarna 4-5 år erbjuder vi familjelek där vi leker olika lekar tillsammans. Barn i åldrarna 6-12 år kan välja mellan att sporta tillsammans med Sport for life, att göra spännande saker i naturen med Royal Rangers eller att låta kreativiteten flöda i pyssel eller dans. För 9-12åringar finns i år en ny intressegrupp att testa på, drama!

 

BÖNERUM

Här möter du människor som älskar att prata med Jesus och gärna ber ihop med dig. Ett kreativt bönerum i den röda stugan bredvid Barnmötestältet som är öppet mellan de större samlingarna under dagen. Till bönerummet är hela familjen välkommen. Hela rummet lockar till bön!

 

NYHÄNG

På den gamla scenen finns en plats att vara tillsammans på, pyssla, spela spel och leka ihop. Utomhus finns även en liten plan där man kan spela bl.a. innebandy och fotboll och en  play-bed att hoppa på. Du möts av Umgåsare i gröna t-shirts som älskar barn och vill göra saker  ihop med dig.

 

 


UNIKA MÖTEN - för barn med särskilda behov

Mötena äger rum kl 13.00 i Knattetältet måndag till torsdag. Dessa samlingar är till sin utformning och genomförande unika i jämförelse med våra andra barnmöten. Vi skapar en upplevelsebetonad plats där färger, smaker och positiva ljud är viktigt. Ett barnmöte ned fokus på tydlig dialog och samspel. Välkommen att vara med på en unik gudstjänst för unika människor. Du som anhörig bör närvara tillsammans med ditt barn.

 

INFODISK

Öppettider: 10.00-12.30, 14.00-18.00. Här finner du en Barnens Nyhem-värdinna som kan svara på dina frågor. Köp fika här och sitt ner i vårt caféområde. Här finns namnband som du kan skriva mobilnummer på och fästa runt ditt barns arm. Kvarglömda saker från Barnens Nyhem hamnar här.

 

MIDSOMMARFESTIVAL

Midsommar på Nyhem bjuder på dans runt midsommarstången, hoppborgar, femkamp, hinderbana, backklättring, ansiktsmålning, sång, musik och mycket skoj tillsammans. Kom och fira midsommar med oss!

 

STORBARNMÖTE

På midsommardagen klockan 14.00 i Barnmötestältet kommer Gospelcity-gänget från Köpings Pingstförsamling som bjuder på ett barnmöte för alla barn. Kom och var med!

 

I BEHOV AV SÄRSKILT STÖD?

Har du ett barn i behov av särskilt stöd finns det möjlighet att få hjälp av en  Specialumgåsare som bara är med ditt barn. Du anmäler ditt intresse genom att maila umgasare@nyhemsveckan.se innan Nyhemsveckan börjar eller anmäla intresse på plats, vid infodisken på barnområdet.

 
 
 
 
 
Annonser
HUVUDSPONSORER

SAMARBETSPARTNER


Kontakt
Föreningen Nyhemsveckan
565 92 Mullsjö
Tel: 0392-615 000

Stöd Nyhemsveckan
Bankgiro: 5493-9491
Swish: 123 680 55 92
Instagram (#nyhem18)
Facebook


© 2018 Nyhemsveckan. Alla rättigheter förbehållna.