NYHEMSVECKAN BÖRJAR OM
veckor
dagar
timmar
minuter
 

Vi vill skapa Sveriges största andliga folkfest!

Nyhemsveckans inriktning och fokus de senaste åren har blivit en succé! Nyhemsveckan är en plats där allt fler familjer möter Herren tillsammans, och där tron och verktygen stärks för fortsatt gemenskap i den lokala församlingen. Därför vill vi fortsätta att utvecklas och förnyas.

Arbetet med program och innehåll pågår för fullt och vi kommer under våren allt eftersom medverkande och innehåll blir klart publicera det här på vår webbplats.

Vi utmanas av att synkronisera Nyhemsveckans tre spår, Barn, Ungdom och Vuxen till en konferens. Detta kommer vi att fortsätta med. Vi tror nämligen att generationerna hör ihop. Genom att hela familjen har samma starttid på förmiddag, eftermiddag och kväll underlättar vi också för familjer att ”hitta rytmen” på Nyhemsveckan:

Nyhem förmiddag

Dagarna startar gemensamt i Nyhemshallen. Då möts, barn, unga och vuxna för 20-30 minuters fest, lovsång och gemensam upplevelse. Därefter går barnen till Barnens Nyhem, ungdomarna går till Bible Boost på ”Rutan” och bibelstudium börjar i Nyhemshallen.

Nyhem eftermiddag

Barnen möts till intressegrupper, sport och aktiviteter erbjuds på ”Rutan”, och i Nyhemshallen hålls samlingen Tänk själv-tänk tillsammans!

Nyhem kväll

Barnen har sitt möte i Barnens Nyhem. I Nyhemshallen är det kvällsmöte med medryckande sång och utmanande förkunnelse.

Nyhem natt
Varje kväll kl 22 är det möte i Nyhemshallen eller fest på Rutan. På tisdagen förenas vi i en bönekväll.

Annonser
HUVUDSPONSORER

SAMARBETSPARTNER


Kontakt
Föreningen Nyhemsveckan
565 92 Mullsjö
Tel: 0392-615 000

Stöd Nyhemsveckan
Bankgiro: 5493-9491
Swish: 123 680 55 92
Instagram (#nyhem18)
Facebook


© 2018 Nyhemsveckan. Alla rättigheter förbehållna.