Annonsering och utställning

Det känns än en gång glädjande och inspirerande att få inbjuda bjuda dig och din verksamhet att synas under årets Nyhemsvecka. Nyhemsveckan utvecklas ju från år till år till en allt viktigare mötesplats och utgör, förutom alla andliga upplevelser, också ett viktigt forum för ditt företag eller organisation att förmedla ditt budskap.


Ett antal möjligheter att synas:

 

ANNONSER
Vi erbjuder annonsplatser i tre olika publikationer:

 • INFOtidningen förmedlas ca en månad före konferensen till regionen och distribueras dessutom via WEB och inbladning i rikstäckande kristen media.
 • Programhäftet tillhandahålls till alla besökare på Nyhemskonferensen och som innehåller dagsprogram och praktisk information om Nyhemsveckan och Nyhemsområdet.
 • Mullsjöfoldern innehåller information till Nyhemsbesökarna om affärer, restauranger och andra erbjudanden i Mullsjö. Foldern tillhandahålls på området delas ut till alla övernattande besökare.


UTSTÄLLNING I STRÅKENHALLEN
I Stråkenhallen kan du som företag eller organisation presentera dina erbjudanden till konferensens besökare. Ett ypperligt tillfälle att presentera ditt utbud till den stora Nyhemspubliken.


BILDSKÄRMAR
Utspridda på området i lämpliga positioner finns permanenta bildskärmar som ger din information tillsammans med generell information om dagsprogram etc. På dessa bildskärmar har du chansen att presentera dig med bild, bildspel eller filmsekvens.


ANNONSERA PÅ WEBBEN  -  NYHEMSVECKAN.SE
Internet är alltmer ett oslagbart media för att presentera sitt budskap. I fallet Nyhemsveckan. se, redan från och med början av året för den information du vill förhandsförmedla inför konferensen, t ex erbjudande om boende, uthyrning eller annan information. Under hela våren och under konferensen för all info du vill nå till besökarna inför och under konferensen, och efter konferensen också till besökare som under hela hösten hämtar möten och samlingar från konferensen.

 • Januari – Maj
  här möter du alla som går in på hemsidan, inte minst för att boka camping och logi för veckan, en viktig målgrupp som finns nu!
 • Juni
  här möter du naturligtvis det stora antalet besökare som kollar aktuellt program etc
 • Juli – December
  här möter du den stora publik som går in för att hämta möteskopior osv!

 

Hoppas att du vill ta chansen att ses, synas och stötta Nyhemskonferensen även i år! För närmare kontakt och information, kontakta:

Roland Youngström,
Annons Nyhemsveckan

annons@nyhemsveckan.se
Direkt: 076-8870820

Svenåke Dahlqvist,
Utställning Nyhemsveckan

utstallning@nyhemsveckan.se
Direkt: 0705-150680

 

Annonser
HUVUDSPONSORER

SAMARBETSPARTNER


Kontakt
Föreningen Nyhemsveckan
565 92 Mullsjö
Tel: 0392-615 000

Stöd Nyhemsveckan
Bankgiro: 5493-9491
Swish: 123 680 55 92
Instagram (#nyhem18)
Facebook


© 2018 Nyhemsveckan. Alla rättigheter förbehållna.